Nieuw 600kg/h Multi-function Stepless Speed Adjustment Chocolate Tempering Machine in Shanghai, China
Nieuw
Doubleclick to zoom in
Contact the seller for
additional photos and information.
Specificaties
- Conditie
- nieuw
- Categorie
- Snoepgoed machines in China
- Subcategorie
- Chocolade smeltmachine
- Advertentie ID
- 89916183
Omschrijving
Chocoladetempereermachine
Hoewel er veel verschillende soorten chocolade zijn, verschilt de smaak van chocolade enorm. Het tempereren is de meest kritische stap in het bepalen van de smaak van chocolade en de belangrijkste stap in de productie van chocolade. Cacaoboter maakt ongeveer 48% -57% uit van het gewicht van cacaobonen, en het is ook een belangrijke stof die ervoor zorgt dat de chocolade in de mond smelt zonder te smelten bij kamertemperatuur.
Cacaoboter is polykristallijn en vormt verschillende soorten kristallen onder verschillende stollingsomstandigheden. Alleen door de chocolade te tempereren kan hij altijd een gladde textuur en zachte smaak behouden.
De Chocoladetempereermachine is ideaal voor het temperen van chocolade. Tijdens het temperen wordt de chocolade verwarmd, afgekoeld en vervolgens opnieuw verwarmd tot een precieze temperatuur om stabiele kristallen van cacaoboter te verkrijgen.
De basisstructuur van de Chocoladesmeltmachine.
Kenmerken van de Chocolade Smeltmachine.